matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy !!!!!!!!!
Mystery :
Wartość wyrażenia 4
l
o
g
2
5
wynosi:
5 mar 19:45
Eta:
25 bo a
log
a
b
= b (2
2
)
log
2
5
= 2
2log
2
5
= 2
log
2
25
= 25
5 mar 19:46
chomik:
słodko
5 mar 20:01