matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
skrecenie
ola:
dzien dobry, jakie powinno byc r dla tego zadania
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/271786543_1171129210290263_789220453837175841_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=CqNrsoFp0boAX_zonia&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=03_AVJcXeaif-uzrFL1RbbBiYlsLYjtP8q6JszmWEL2AEU_fQ&oe=620B7EE8
19 sty 09:49