matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Oblicz x.
Anetka Smerfetka :
Oblicz x. 6*3
x
=12
x
9 sty 22:24
kerajs:
x=log
4
6
9 sty 22:36
janek191:
6*3
x
= 12
x
6*3
x
= 4
x
*3
x
/ : 3
x
6 = 4
x
log
4
6 = log
4
4
x
log
4
6 = x
9 sty 22:41