matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Wyznacz pochodną studia
Dream:
Wyznacz pochodną funkcji. STUDIA f(x)=(
√
x
)
e
x
e ma być do potęgi z x
4 sty 12:06
chichi:
f(x) = e
−0.5e
x
ln(x)
Spróbuj teraz
4 sty 12:34
chichi:
f(x) = e
0.5e
x
ln(x)
Tak powinno być, minus się wkradł
4 sty 12:35