matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
.
Johnybn:
M
N
0,1N
Jak wyznaczyć N z równania
−
−
=0, jeśli N jest różne od 0, to
W
A
W
przemnożyć przez 1/N?
3 sty 23:50
Mila:
M
N
0.1N
=
+
W
A
W
M
1
0.1
=N*(
+
)
W
A
W
W+0.1A
M
N*
=
A*W
W
M
A*W
N=
*
W
W+0.1A
M*A
N=
W+0.1A
3 sty 23:58
Johnyb:
Dzięki
4 sty 13:20