dobry wieczór jak przeczytać takie wyrażenia (x,y) ∊ I_B ⇔ ∀ε ∊B : a(x)=a(y),
heniek: dobry wieczór jak przeczytać takie wyrażenia
1. (x,y) ∊ IB ⇔ ∀a ∊ B : a(x)=a(y)
2. [X]IB={y∊U : (x,y) ∊ IB}
3.H={x ∊ U : [X]IB ⊆ X}
29 gru 16:21
PW: Ty se, heniek, jaja robisz.
29 gru 16:39
heniek: czemu jaja mam sobie robić skoro w książce mam takie wzroy a nie umiem je przeczytać
29 gru 16:47
heniek:
29 gru 16:48
PW: A książka ma same wzory, żadnych określeń słownych, znaczenia tych literek 'a', 'B'. 'U' nie są
określone?
29 gru 17:13