28 gru 19:06
anonim123: ?
28 gru 21:07
Lew Nikołajewicz: Na górze napisałeś, że chcesz pokazać że x1=x2. I w którym miejscu to robisz?
28 gru 23:36
chichi:
Przypuśćmy, że istnieją dowolne x,y ∊ X takie, że f(x) = f(y), wówczas mamy, że:
g(f(x)) = g(f(y)) ⇒ (g o f)(x) = (g o f)(y) − (g o f) jest iniekcją zatem ⇒ x = y □
28 gru 23:47
wredulus_pospolitus:
no dobra ... no i

Ta ostatnia linijka nic nie pokazuje
28 gru 23:48
chichi:
W moim dowodzie? Czy piszesz do autorki, bo jeśli w moim to prześledź go jeszcze raz
28 gru 23:49
wredulus_pospolitus:
nie ... autorki ... w Twoim nie ma linijek
29 gru 00:00
Maciess: @chichi Masz częstą przywarę nauczycieli. Zamiast odpowiedzieć na pytanie ucznia, rozwiązujesz
za niego problem.
29 gru 15:51
PW: Nie trafiłeś, tu
412269
chichi pisze o sobie.
29 gru 17:09