matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
dzień dobry dlaczego minterm f(x_1,x_2,x_2)=x_1*x_2*x_3 =m(7)
heniek:
dlaczego minterm f(x
1
,x
2
,x
2
)=x
1
*x
2
*x
3
=m(7)
26 gru 19:35
ABC:
bo kanarek ma jedną nóżkę bardziej
treść niejasna zdjęcie zadania na zapodaj i link tutaj
26 gru 19:47