1 | 1 | 1 | 1 | ||||
− | = | − | |||||
tg2x | ctg2x | sin2x | cos2x |
cos2x | sin2x | cos4x − sin4x | ||||
L = | − | = | = | |||
sin2x | cos2x | cos2x*sin2x |
(cos2 +sin2x)*(cos2x −sin2x) | ||
= | = | |
cos2x*sin2x |
(cos2x −sin2x) | ||
= | = | |
cos2x*sin2x |
1 | 1 | |||
= | − | = P | ||
sin2 x | cos2x |
π | ||
x ≠kπ k∊ C i cosx ≠0 x ≠ | dla k ∊ C | |
2 |
π | ||
x ≠ | + kπ k ∊C | |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |