Injekcja dowód
Ola1234: Wykaż że złożenie dwóch injekcji jest injekcją.
12 gru 13:28
ABC: szkic dowodu :niech g(f(a))=g(f(b)) , ponieważ g iniekcja to f(a)=f(b) , ponieważ f iniekcja
to a=b
12 gru 14:46
Min. Edukacji: Z iniekcje podobno chronią w 80%
12 gru 15:28
ABC: apropos chronienia :ciekawe czy ktoś z młodych wie co to był PRON ? dziś akurat przeddzień
odpowiedniej rocznicy

PRONcie żywi PRONcie chroni
trzymaj PRONcie mocno w dłoni
12 gru 15:42
janek191:
Najpierw był WRON, a później PRON.
12 gru 18:10
daras: Proncie woła! pamietam takie hasła niektórzy dorysowywali stosowny (fonetyczny) rysunek
12 gru 18:33
ABC:
janek191, jako małolat pisałem na murach "WRONA skona , NSZZ zwycięży "
12 gru 19:28