chodzi o liczbę dzie m jest liczbą całkowitą tam są potęgi
xxx: chodzi o liczbę dzie m jest liczbą całkowitą Czy może mi ktoś napisać czy jest to zrobione
prawidłowo ponieważ wychodzi dziwny wynik
23*2−3:2−7= 20:2−7=2−7=0.0078125
24*24*8−2=28*8−2=28*2−4=24
5 gru 17:56
PW: Co znaczy "dzie m"?
5 gru 17:58
xxx: literówka źle napisałem gdzie m jest liczbą całkowitą
5 gru 17:59
PW: Nie o to idzie, taki złośliwy nie jestem. W Twoim wyliczeniu nigdzie 'm' nie ma.
5 gru 18:02
xxx: np w 24=16
2*8=16 czyli m =8?
5 gru 18:06
Sushi:
Pierwsze jest źle zrobione
5 gru 18:23
Sushi:
Drugie 82≠24
5 gru 18:24