Badania operacyjne - zag. transportowe
Nieznajomy_23: Nie rozumiem, skąd się wzięły liczby w tabelce na stronie 5. Z tego co rozumiem, to tabela
przedstawia wskaźniki optymalności powstałe poprzez odjęcie kosztów pośrednich od kosztów
(podanych w zadaniu), jednak wyniki nie pokrywają się:
x
11 = 0, bo 3 (z tabeli wskaźników optymalności) − 3 (z tabeli kosztów)
x
12 = 0, bo 5−5
x
13 = −4, bo 3−7 a w tabeli podano 3 ?!
itd.
Tabela znajduje się na 5 stronie.
Link do PDF:
https://megawrzuta.pl/download/6cce4abdcb52b27fdc01db866fd576a6.html