prosze o pomoc
anulka__1990:

oblicz pole trapezu czy ktos moze mi pomoc?
5 mar 09:31
bielecx3: P= (a+b) * h = (3+5) * 4 = 8 * 4 = 16 cm2
−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−− −−−−−
2 2 2
Proszę rozwiazać też moje zadanie! xD
5 mar 09:39
WójekGógle: zle rozwiazanie
5 mar 10:36
Nikka:

a = 3 + x
α = 60
o
| | 1 | | 4√3 | |
P = |
| (3 + |
| + 3)*4 |
| | 2 | | 3 | |
P = ...
5 mar 11:21
anulka__1990: a jak dalej to ma isc bo ja sie gupie w obliczeniach:( nie chce mi wyjsc:(
5 mar 21:33
anulka__1990: ok juz mam dziekuje
8 mar 20:57