3 | 4 | 3 | 4 | |||||
[(2z−2)2−( | −i* | )4] *[(2z−2)2+( | −i* | )4]=0⇔ | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
3 | 4 | |||
a)[(2z−2)2−( | −i* | )4] =0⇔ | ||
5 | 5 |
3 | 4 | 3 | 4 | |||||
[2z−2−( | −i* | )2)]=0 lub [2z−2+( | − | )2)]=0 ⇔ | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
9 | 24 | 16 | 9 | 24 | 16 | |||||||
2z−2−( | − | *i− | )=0 lub 2z−2+ | − | *i− | =0 | ||||||
25 | 25 | 25 | 25 | 25 | 25 |
43 | 12 | 57 | 12 | |||||
z= | − | i lub z= | + | |||||
50 | 25 | 50 | 25 i |
3 | 4 | 3 | 4 | |||||
[(2z−2)2+( | −i* | )4]=0⇔[(2z−2)2−i2( | −i* | )4]=0 | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
3 | 4 | 3 | 4 | |||||
(2z−2−i*(( | −i* | )2)=0 lub (2z−2+i*(( | −i* | )2)=0 | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
9 | 24 | 16 | 9 | 24 | 16 | |||||||
2z−2−i*( | − | *i− | )=0 lub 2z−2+i*( | − | *i− | )=0 | ||||||
25 | 25 | 25 | 25 | 25 | 25 |
37 | 7 | |||
z= | − | i lub dokończ | ||
50 | 50 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |