sprawdzian planimetria
prooooosze:

mam sprawdzian z planimetri czy ktos pomogl by mi szybko zrobic to zdanie prosze polcenien jest
wykaz ze pole kwadratu wyraza sie wzorem 2A+C
23 lis 15:12
kerajs:
A kiedy sprawdzian?
PS
Tu wystarczą dwa zagięcia
23 lis 15:50
chichi:

A =
B + D ⇒ P
□ = A +
B + D + C = 2A + C □
23 lis 16:03
prooooosze: dzieki ale juz po
23 lis 16:21
kerajs:
Inni pewnie też nie zrobili.
Uwaga na przyszłość: nie wciągaj mnie w swoje oszustwa.
23 lis 16:47
chichi:
@
kerajs słusznie, ja też odczekałem 50min dla pewności, lekcje trwają 45min
23 lis 16:52
Kacper:
Ciekawe, że uczeń na lekcji miał czas aby wyciągnąć telefon i zrobić jeszcze rysunek...

Chyba mają zdalne
23 lis 16:59
chichi:
@
Kacper też mnie to ciekawi. Wiem, że niektórzy mają zdalne, gdy nauczycielowi/uczniowi
wykryto zakażenie wirusem, ale to chyba tylko wtedy dana klasa idzie, czy jakoś tak. Tak czy
inaczej ostatnio gość na facebook'u prosił mnie o odpłatne rozwiązanie sprawdzianu, no to ja
go pytam, a co Wy zdalne macie? A on na to, że nie, ale stara baba od majcy widzi tylko do 2
ławki, a on siedzi daleko w ostatniej, także ten...
23 lis 17:04
Kacper:
Może ona nie chce widzieć dalej? Żeby zdali
23 lis 18:29
chichi:
Haha o tym nie pomyślałem, może dobra kobita z niej
23 lis 18:36
Kacper:
U mnie się boją ściągać, wolą dostawać 1
23 lis 18:40
chichi:
Bo ściągać to też 'trza umić'
23 lis 18:42
Kacper:
Uwierz, że nie ma osoby, która potrafi ściągać i tego nie widać
23 lis 18:49
chichi:
Ojj... są, są
23 lis 18:51
Min. Edukacji: @Kacper to masz potem problem
25 lis 13:10