matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
geometria
man17:
Odcinki AC=6 i BD =4 przecinają się w punkcie O pod kątem prostym, tak że AO=2 i OD=3. Proste AB i DC przecinają się w E , prosta EO przecina odcinek AD w punkcie F. Oblicz długość EF.
19 lis 00:24
chichi:
19 lis 00:44