Jak to sie nazywa
Glupijasiu: (x−a)
2+(y−b)
2=r
2 −okrąg
(x−a)
2+(y−b)
2≤r
2 −koło
x
2/a
2+y
2/b
2=1 −elipsa
x
2/a
2+y
2/b
2≤1 −


18 lis 14:17
Maciess: Obszar ograniczony przez elipsę
18 lis 14:24
Glupijasiu: No na koło mogę powiedzieć obszar ograniczony przez okrąg a mi chodziło o nazwę własną taką jak
ma koło czy istnieje na obszar ograniczony przez elipsę
18 lis 16:23
Anna:

Jeżeli α+β=90stopni, |DB|=45 oraz |DC|=28 to |CE|=?
18 lis 22:07
chichi:
Nie rozumiem jaki ma związek to zadanie z pytaniem zadanym przez autora?
18 lis 22:15
Anna: Kliknęłam przypadkiem w inny post widocznie a myślałam że pisze nowy przykład
18 lis 22:29
chichi:
To załóż nowy wątek
18 lis 22:51