matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
Gocha:
Liczba 8log
2
1/
√
2
jest równa
4 mar 21:05
Godzio:
1
= 8*log
2
2
−1/2
=8*(−
) = −4
2
4 mar 21:09
Gocha:
Dziękuję
4 mar 21:11
Gocha:
Dziękuję
4 mar 21:11