matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Oblicz
Kacper:
9 do potegi ⇒ log
6
4
4 + 0,5 log
2
7
3
20 paź 21:34
chichi:
1
1
1
log
64
4 + 0.5log
27
3 =
+
=
, zatem mamy: 9
1/2
=
√
9
= 3
3
6
2
20 paź 21:48