matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
metoda wyznaczników
MMM:
Błagam o pomoc w rozwiązaniu równania metoda wyznaczników: a+b+c+d=2 a−b+c+d=−2 a−b−c+d=−2 2a+b+c−d=5
4 mar 18:52
Basia:
za malo błagasz
4 mar 18:53
MMM:
proszę o pomoc
4 mar 19:18
MMM:
pomoże ktoś
4 mar 19:44