log6 2*log6 10 | ||
log6 10= | =log6 2*log2 10= | |
log6 2 |
log3 2 | log5 10 | log3 2 | log5 2+1 | ||||
* | = | * | = | ||||
log3 6 | log5 2 | log3 2+1 | log5 2 |
a(b+1) | |
kurcze mam to a teraz reszta | |
a(b+1) |
2 | 2 | 1 | ||||
log√2 3√5 = 2log23 + | log25 = | + | ||||
2 | a | b |
1 | 2 | a | log25 | |||||
log9 50 = | log32 + | log35 = | + | = | ||||
2 | 2 | 2 | log23 |
a | log32 | |||
= | + | = ... | ||
2 | log52 |
1 | ||
log16 0.6 = | (log2 3 − log25) = ... | |
4 |
a(b+1) | ||
a pierwsze to jakieś bzdury masz jakie | ... czyli 1 | |
a(b+1) |
log3 2 | log5 2 + 1 | a | b + 1 | ||||
* | = | * | |||||
log3 2 + 1 | log5 2 | a + 1 | b |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |