uprość wzory
Anna:
To są moje zadania z którymi mam problem inne już rozwiązałam, ale jestem już wykończona i
słabo dzisiaj kumam .
Bardzo was proszę o pomoc potrzebuję to mieć jutro na matmę.
22 wrz 23:38
chichi:
Pobierz sobie na telefon aplikację
Photomath ona zrobi to za Ciebie, ba w dodatku pokaże
krok po roku jak dojść do wyniku
22 wrz 23:42
wakacje: ad 1)
| (215*26)2*54 | | 242*54 | | 242 | |
| = |
| = |
| =228 |
| 24*54*210 | | 24*54*210 | | 214 | |
22 wrz 23:42
22 wrz 23:46
22 wrz 23:48
22 wrz 23:58
Anna: mam pytanie co do
zad 1) z kąd na początku wzięło się to 215 ?
22 wrz 23:58
mat:
85=(23)5=215
23 wrz 00:04
wakacje: 8
5=(2
3)
5=2
3*5=2
15
no i czwórka)
| 614 | | 214*314 | | 214*3 | | 214*3 | |
| = |
| = |
| = |
| = |
| 315−313 | | 313(32−1) | | 8 | | 23 | |
=2
11*3
23 wrz 00:05
Anna: Dzięki wielkie za pomoc
23 wrz 00:09
wredulus_pospolitus:
Wcześniej dałaś analogiczny przykład, który dobrze rozwiązałaś ... dlaczego tych nie mogłaś
zrobić
23 wrz 00:33
chichi:
A po co się trudzić jak ktoś za nią rozwiąże? Gdybym Ci pokazał co ostatnio do mnie typiara na
fb z jakiejś grupy do pomocy z matematyki na privie pisała to byś padł na plecy xd
23 wrz 00:55
wakacje: napisała że już jest wykończona, jest z nią kontakt i odpisuje, dopytuje, także można pomóc
na pewno lepsze jest to co robi Anna, niż to
408045
23 wrz 01:41
chichi:
"napisała że już jest wykończona" jak się siada do zadania domowego o 24, na 10min przed
spaniem to skąd to zdziwienie? Biedni Ci uczniowie..
23 wrz 12:31