wykres
~dudu: Mam pytanie jak narysować wykres f(x)=cos24x ? Co z tym kwadratem zrobić sam cos(4x) wiem
2 wrz 20:06
~dudu: już wiem, cofam
2 wrz 20:11
chichi:
| | 1 | | 1 | |
f(x)=cos2(4x)= |
| cos8x+ |
| |
| | 2 | | 2 | |
2 wrz 20:12
chichi:
cos(8x) **
2 wrz 20:13
~dudu: można inaczej
2 wrz 20:13
mat: jak to w matematyce
2 wrz 21:32
kerajs:
Pytanie, czy to inaczej jest wygodniejsze do narysowania od postaci którą podał chichi?
2 wrz 22:53
chichi:
@
kerajs ja nie widzę wygodniejszej postaci
2 wrz 23:07
kerajs:
Też tak uważam, ale... dopuszczam iż mogę się mylić.
3 wrz 23:21