matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
magda:
Dla jakich wartości parametru α punkt (1,−1) należy do funkcji f(x)= 2
x
s
i
n
α
−3
4 mar 14:41
Basia:
f(1)=−1 f(1) = 2
sinα
−3 2
sinα
−3=−1 2
sinα
=2=2
1
sinα=1 dokończ
4 mar 14:58