1 | ||
= | ∫t1/mdt= | |
6m |
1 | t(1/m)+1 | |||||||||
= | * | = | ||||||||
6m |
|
1 | t(1/m)+1 | |||||||||
= | * | = | ||||||||
6m |
|
1 | m | |||
= | *t(1/m)+1 | = | ||
6m | m+1 |
t(1/m)+1 | (2x3m+3x2m+6xm)(1/m)+1 | |||
= | = | |||
6(m+1) | 6(m+1) |
(2x3m+3x2m+6xm)(1/m)+1 | ||
=[ | ]01= | |
6(m+1) |
(2*13m+3*12m+6*1m)(1/m)+1 | ||
=( | )− | |
6(m+1) |
(2*03m+3*02m+6*0m)(1/m)+1 | ||
−( | )= | |
6(m+1) |
11(1/m)+1 | ||
= | −0= | |
6(m+1) |
11(1/m)+1 | ||
= | ||
6(m+1) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |