matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
masa
tomek:
czesc, jak zrobic takie zadnako
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/195308362_498935228006501_5399771641013017186_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=eDAMU2Wuf78AX_Dzswm&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=b177b54b491fbbe62abd613c73abf248&oe=60E91E24
zaczalem tak:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/192229581_314257983522524_6987090197363966785_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=v37msFJURa8AX-e3nMo&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=5f8f5b181a049a6edff67b5c96224b90&oe=60E89639
ale chyba powinnienem zrobic parametryzacje a nie bardzo wiem jak sie za nia zabrac
10 cze 13:52