matematykaszkolna.pl
zad ola: hejka, szukam kogos kto rozwiazze mi jedno zadanko w sobote. rownania rowniczkowe, calki krzywoliniowe
6 cze 17:40
nie_warto_być_uczciwym: ? ? ?
6 cze 18:50
6latek: Z perspektywy moich lat życia twierdze nie warto byc uczciwym Zawsze ktos, zawsze przyczyny obiektywne. Zniszczono w Polsce kult pracy ,narobiono uczelni gdzie uczono politologii i uczelni ekonomicznych ktorzy to absolwenci teraz np ekonomicznych oszukuja nas latwymi kredytami i wpedzaja w klopoty Zamiast pracy (tworzyc dobra w kraju,sprzedawać za granicę ),to nas zdiczono (by wywolać wiadomy efekt) Więc to co chce zrobic ola wcale mnie nie oburza
6 cze 19:31
ola: nie kazdy przedmiot ktorego musimy sie uczyc wiaze sie z nasza przyszloscia i naszym przyszlym zawodem, wiec moim zdaniem jesli ktos szuka pomocy wlasnie w takim wypadku to nic zlego. z reszta przyszlosc i rynek pracy zweryfikuje umiejetnosci nas wszystkich.
6 cze 19:41
getin: rynek pracy to nie wyrocznia!
6 cze 21:47
akeb: A ile płacisz?
6 cze 22:14
ola: max 2dyszki
6 cze 23:27
Iryt: Euro? Funty?
7 cze 15:59
ite: oj, przeceniasz hojność oli i wartość wiedzy z 17:40, w końcu "szuka pomocy i właśnie w takim wypadku to nic złego", więc dlaczego miałaby kogoś za to wynagrodzić?
7 cze 16:31
6latek: Moje kochane Panie .Prosze nie rozmywać tematu.pozdrawiamemotka
7 cze 16:39
ola: kazdy uczy sie czegos po to zeby pozniej na tym zarabiac. co za tym idzie poswiecenie 15 minut na rozwiazanie zadania i otrzymanie za to oplaty jest jak najbardziej nprmalne i oplacalne dla kazdego kto nie jest milionerem i zalezy mu na pieniadzach. jesli ktos nie chce nie musi odpowiadac tu na to tylko po prostu pominac watek
7 cze 19:05
HGH: za 20zł to mozemy Ci wszyscy życzyć powodzenia
7 cze 19:20
ola: bardzo dziekuje
7 cze 19:38
Mila: olu, wszystko to, co dotyczy zapłaty to żartyemotka Do soboty daleko, pisz zadania a otrzymasz tutaj pomoc , zrozumiesz materiał i w sobotę napiszesz samodzielnieemotka
7 cze 21:35
Filip: Wstawiaj zadania
7 cze 22:05
Julka: Ja wstawiłam z całki wielokrotnej i nikt mi nie odpisał xd
7 cze 23:27
daras: tylko 2 dyszki za 3latka za kratami
9 cze 15:34