matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
logarytmy
elka:
1
Która liczba jest większa log
3
7 czy log
1/3
?
7
26 maj 21:16
wredulus_pospolitus:
są sobie równe własności logarytmów się kłaniają
26 maj 21:18
chichi:
1
1
1
log
3
−1
= − log
3
= log
3
(
)
−1
= log
3
7
7
7
7
26 maj 21:18