matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
rekurencja
damn_ik:
Rozwiązać równanie rekurencyjne pierwszego rzędu a
0
= 2, a
n+1
= (a
n
)
2
26 maj 11:30
kat666:
a
n
=2
2
n
26 maj 11:44
damn_ik:
faktycznie, dzięki.
26 maj 11:51