matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Pilne 🙏🏼
Jarek:
Dwa zbiory: A=<0,4> B= {0,1,2,5} Wyznacz: A∩B A\B B\A
23 maj 15:10
zbiory:
A∩B={0,1,2} A\B=(0;1)∪(1;2)∪(2;4> B\A={5}
23 maj 15:15
Jarek:
Dziekuje bardzo
23 maj 15:16