przedstaw w najprostszej postaci:
ja123456: przedstaw w najprostszej postaci:
sinα/1+cosα = 1−cosα/sinα
21 maj 23:26
Jaś:
| | sinα | | cosα | |
Tu jest |
| + cosα = 1 − |
| , to jakiś bełkot. |
| | 1 | | sinα | |
zadałeś koleś pytanie, to naucz się najpierw poprawnie wyrażać
21 maj 23:44
ja123456: | sinα | | 1−cosα | |
| = |
| |
| 1+cosα | | sinα | |
21 maj 23:53
wredulus_pospolitus:
mnóż na krzyż i masz jedynkę trygonometryczną
21 maj 23:55
Filip: chyba jedyna JEDYNKE jaka bedzie mial/a to z MATEMATYKI hahahah
22 maj 10:22
Filip: o boze ale zloto
22 maj 10:22