dz | ||
2. Oblicz całkę ∫K | gdzie K to łamana ABC o wierzchołkach A=1+i , B=1−i , C=2. | |
z |
z3+iz2 | ||
4. Oblicz całkę ∫K | dz gdzie K jest łukiem okręgu |z|=R leżącym w dolnej | |
z |
zcos(z) | ||
5. Oblicz całkę ∫K | dz gdzie K jest okręgiem o równaniu |z−1−i|=2 | |
(z2+1)2 |
ez | ||
6. Oblicz całkę ∫K | dz gdzie K jest okręgiem o równaniu |z+i|=2 | |
z(z2−2z+2) |
sin(z2) | ||
7. Oblicz całkę ∫K | dz gdzie K jest okręgiem o równaniu |z|=2 | |
z3−z2−z+1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |