Wykres funkcji wykładniczej
xeroo: Naszkicuj wykres funkcji: y=(12)x−3
12 maj 22:35
miś uszatek:
y=(
12)
x
po przesunięciu o wektor u=[3,0]
y= (
12)
x−3
12 maj 22:45
janek191:
| | 1 | |
Wykres funkcji g(x) = ( |
| )x przesuwamy o wektor [ 0, 3 ] |
| | 2 | |
12 maj 22:49
miś uszatek:
Co Ty Janek ?
12 maj 23:08
chichi:
Chochlik. Miał na myśli wektor [3, 0], a Ty co @
żwirek @
muchomorek?
12 maj 23:16
kot Filemon:
12 maj 23:17
chichi:
12 maj 23:20
Baljeet Tjinder: no elo
12 maj 23:21
janek191:
Na abarot

[ 3, 0 ]
Coś mi się jeszcze miesza po covidzie
13 maj 11:03