Pomocy zbiory
Staś: Mając dane dwa zbiory A= (2,4) i B= {2,3,4} wykonaj:
SUMĘ zbioru A i B
Iloczyn A i B
Różnicę A i B
Różnicę Bi A
11 maj 22:04
chichi:
11 maj 22:10
Staś: no tyle to potrafię ale dalej nie wiem jak
11 maj 22:13
chichi:
A∪B = [2, 4]
A∩B = {3}
A\B = (2,3) ∪ (3,4)
B\A = {2,4}
11 maj 22:18
Staś: Dziękuję tylko część wspólną miałem dobrze
11 maj 22:19
chichi:
Proszę Cię bardzo, miłej nocki
11 maj 22:21
Staś: Jeszcze jedno zadanie mam do zrobienia też życzę miłej nocki dzięki
11 maj 22:30