całka oznaczona
przemysław G: mam problem z odnaleźieniem górnej granicy całki oznaczonej
x=√x
11 maj 12:03
wredulus_pospolitus:
x =
√x
11 maj 12:07
wredulus_pospolitus:
x = 0 i x=1
11 maj 12:08
Filip: A x = 4
11 maj 12:11
kos:
11 maj 12:12
kos:
√4 ≠4
11 maj 12:12
Filip: A botam pierwiastek jest
11 maj 12:16
kos:
11 maj 12:17
Filip: Myslalem ze jest x = x
11 maj 12:34
przemysław G: nie jestem pewny czy y=√x przecina się z y=x w punkcie P=(0,1)
11 maj 13:00
kos:
x≥0
wspólne punkty (0,0) i (1,1)
11 maj 13:02
kos:
A ja nie jestem pewien daty Twoich urodzin
11 maj 13:11
∑: poszukaj na górnej półce
11 maj 15:27