matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Rozwiązać równanie różniczkowe o zmiennych rozdzielonych
stud:
dy
x
2
+y−1=0
dx
10 maj 10:47
ICSP:
dy
x
2
= 1 − y
dx
1
1
dy =
dx
1 − y
x
2
10 maj 10:52
HGH:
i teraz to co wrzucil ICSP lewa strone calkujesz po y prawa calkujesz po x
10 maj 11:16
stud:
okej dziekuje
10 maj 11:41