matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Portret fazowy
HGH:
Jaki program najlepiej odrazu na stronie wyrysuje mi portret fazowy ukladu rownan rozniczkowych? Tylko sam obraz zadnych szczegolnych bajerów.
3 maj 18:35
HGH:
podbijam
4 maj 12:11
Man in Black:
https://www.wolframalpha.com/input/?i=vector+field+plot&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotupperrange2%22%7D+-%3E%225%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotupperrange1%22%7D+-%3E%225%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorfunction%22%7D+-%3E%22%7Bx%5E2-y%2Cx*%28y%2B2%29%7D%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotvariable1%22%7D+-%3E%22x%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotlowerrange1%22%7D+-%3E%22-5%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotvariable2%22%7D+-%3E%22y%22&assumption=%7B%22F%22%2C+%22VectorPlot%22%2C+%22vectorplotlowerrange2%22%7D+-%3E%22-5%22
10 maj 11:58