pr
dzonypieczony: Rozwiąż równanie sin x −cos x =1.
pomocy
29 kwi 21:54
chichi:
| | π | |
sin(x)−cos(x) = √2sin(x− |
| ), a dalej już chyba łatwo co?  |
| | 4 | |
29 kwi 22:02
dzonypieczony: no powiedzmy
29 kwi 22:07
Whitesnake : | | pi | | 1 | | √2 | |
sin(x− |
| )= |
| = |
| |
| | 4 | | √2 | | 2 | |
| | pi | | pi | | pi | | pi | |
x− |
| = |
| +2kpi i k∊C lub x− |
| = pi−( |
| )+2kpi |
| | 4 | | 4 | | 4 | | 4 | |
dokończ
29 kwi 22:17
29 kwi 22:19
29 kwi 22:32
dzonypieczony: Lubie też pink floyd i nirvane jezeli chodzi o rockopodobne klimaty
29 kwi 22:48
chichi:
Aż bym sobie obejrzał The Wall z Bobem Geldofem
29 kwi 23:04