pr
dzonypieczony: | | √3 | |
Wyznacz największą liczbę całkowitą spełniającą równanie |
| −cosx>√3 w przedziale |
| | 2 | |
<0,10π> . Zakoduj cyfrę setek, dziesiątek i jedności kwadratu otrzymanego wyniku
pomoze ktos z tym
29 kwi 02:04
getin:
| | 5 | | 7 | |
x ∊ ( |
| π+2k*π, |
| π+2k*π) |
| | 6 | | 6 | |
dla k=4
10π ≈ 10*3,14 = 31,4
| | 5 | | 53 | |
8 |
| π = |
| π ≈ 53*3,14:6 ≈ 27,74 |
| | 6 | | 6 | |
| | 1 | | 55 | |
9 |
| π = |
| π ≈ 55*3,14:6 ≈ 28,78 |
| | 6 | | 6 | |
x ∊ (27,74; 28,78)
x = 28
Odp.
028
29 kwi 07:05
Don't For Me: Tak powoli przyzwyczajają do kodów
Niedługo zamiast imienia swojego czy rodziców będzie trzeba podać kod .
29 kwi 08:24
dzonypieczony: dzieki wielkie
29 kwi 16:48