matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ktore z punktow Q P R naleza do funkcji
Kuba:
f(x)=−2/3x−4 Q(−9,2) P(6,0) R(24,−14)
3 mar 17:51
M:
26 kwi 22:04
M:
16 maj 11:47
Miś Uszaty:
Jakiej funkcji
−2
f(x0=
3x−4
2
czy f(x)= −
x−4?
3
16 maj 14:02