| cos2α | 1 | |||
ctg2 α − cos2α = | − cos2α = cos2α*( | − 1) = | ||
| sin2α | sin2α |
| 1 | sin2α | cos2α*cos2α | ||||
= cos2α*( | − | ) = | ||||
| sin2α | sin2α | sin2α |
| cos2α | sin2α + cos2α | |||
sin α + √ ctg2 α − cos2 α = sin α + | = | = | ||
| sin α | sin α |
| 1 | ||
| sinα |
| cos2α | cos2α−sin2α*cos2α | |||
ctg2α−cos2α= | −cos2α= | = | ||
| sin2α | sin2α |
| cos2α(1−sin2α | cos4α | ||
= | |||
| sin2α | sin2α |
| cos4α | cos2α | sin2α+cos2α | ||||
L=sinα+√ | =sinα+ | = | = | |||
| sin2α | sinα | sinα |
| 1 | ||
= | ||
| sinα |