matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Proszę o pomoc przy tym zadaniu, - PRAWDOPODOBIEŃSTWO
ZAQXSW:
1
P(A, i kreseczka nad A )=
, P(A różnica B)=
1
4
, P(A suma B)=
2
3
3
Oblicz: P(A różnica B'), P(A|B), P(B−A) i P(B')
20 kwi 21:17
M:
1 lut 12:25