matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Równanie
efz:
3
2x−1
=2
20 kwi 15:33
πesio:
x=5/4
20 kwi 15:37
πesio:
x≠1/2 2*(2x−1)=3 ............ x=..........
20 kwi 15:39
6latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
Tutaj bardzo duz pomoc
20 kwi 16:08