matematykaszkolna.pl
kursyy etrapezz 7latek: Hej Jestem studentem informatyki, interesuje mnie programowanie w C/C++ Nie jestem orłem z matematyki ale coś tam wypadałoby umieć na studiach Dzięki etrapez zdałem analizę matematyczną na 5 Co sądzicie o kursach etrapez? Warto bulić na nie siano?
19 kwi 21:42
Phil#PW: siema, no to jesteśmy w podobnej sytuacji, tez jestem na informatyce ,tylko, że ja preferuje C++14/17, i tez dzieki kursom e trapez zdalem analize matematyczna, przydaloby sie cos z algebry liniowej powtorzyc, ja te kursy chyba mam za free... musialbym zobaczyc, takze jak tyle nas laczy moge ci kopsnac za darmo z algebry liniowej emotka
19 kwi 22:08
HGH: Szczerze jak masz bulić siano za kursy etrapeza, to bardziej polecałbym Ci ksiązki Skoczylasa do Analizy, wyjdzie pewnie podobna cena a sporo więcej przykładów. Informatyka to kierunek z bardzo wysokim poziomem matemtyki, jeśli to jakaś czołowa politechnika to etrapez może być niewystarczający. Jeśli chodzi o Algebre to Skoczylas tutaj może okazać się niewystarczający, polecam Ci darmowe filmy na youtube Mateusza Kowalskiego.
20 kwi 13:21