matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
z
fifi:
Przekrojem sześcianu jest sześciokąt foremny o boku długości 2, zatem krawędź tego sześcianu ma długość:
19 kwi 21:40
kat666:
2
√
2
19 kwi 21:51
πesio:
a
2
+a
2
=2
2
a=
√
2
2a=2
√
2
=======
19 kwi 22:06