matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
saas:
tgα=2 oblicz
sinα(cosα+sinα)
cos
2
x
3 mar 16:25
Eta:
sinα*cosα+sin
2
α
sinα*cosα
sin
2
α
W=
=
+
=tgα+tg
2
α
cos
2
α
cos
2
α
cos
2
α
to W= 2+6= 6
3 mar 17:17
Eta:
poprawiam chochlika W= 2 +
4
= 6
3 mar 17:17