proszę o pomoc
sałata: wykaż, że sin15 = √6 − √2 / 4 . oblicz cos15
19 kwi 09:51
6latek: na poczatek
sin15≠sin15o
Popraw polecenie
19 kwi 09:54
janek191:
Skorzystaj z wzoru:
sin 2x =2 sin x* cos x
sin 30o = 2 sin 15o *cos 15o sin 30o = 0,5 oraz jedynka trygonometryczna.
19 kwi 09:54
winetu:
sin15o = sin(45o − 30o) albo sin15o = sin(60o − 45o)
sin(α − β) = sinα cosβ − sinβ cosα
19 kwi 09:57
apanaczi:
19 kwi 10:12
janek191:
19 kwi 10:13
191kenaj:
19 kwi 10:16
Chińska podróba 6-latka: jak to powiedział Jasiu dostając piątkę za wypracowanie o Leninie na temat " Kto jest twoim
ideałem"
"wybacz Winnetou, ale biznes is biznes"
19 kwi 10:41