matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
rozwiąż równanie
cmods:
(x=7)2+(y+4)2=49 (x−5)2+(y−1)2=36 Ktoś pomoże?
19 kwi 09:01
janek191:
Równanie czy układ równań ? Zapisz to porządnie
19 kwi 09:34
6latek:
czesc
Juz dostal podpowiedz w innym poscie
19 kwi 09:41
janek191:
Witaj
19 kwi 09:55