matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
Marcin:
bok rombu ma dlugosc (2) zaś pole jest rowne 1 miara kata ostrego w tym rombie jest rowna
3 mar 16:10
Eta:
P= a
2
*sinα => 4*sinα= 1 => sinα=
1
4
= 0,25 α= ....... odczytaj z tablic
3 mar 16:22