matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
prosze zaznaczyć wektor na oci
zientek:
prosze zaznaczyć współrzędne wektora na osi W=[−10,−27]
14 kwi 16:20
zientek:
jak mam zaznaczyć ten wektor na osi liczbowej ? jak nie mam punktów a i b ? czy to będzie funkcja −10=x
2
−X
1
−27=y
2
−y
1
14 kwi 17:06